Tieneryoga

tieneryogaNa de lagere school verandert er veel in het leven van een tiener. Ze ervaren dat ze op school moeten presteren en zijn daarbij op zoek naar hun eigen identiteit (wie ben ik). Yoga kan een rustpunt zijn in de drukke agenda van het dagelijkse leven, de focus kan liggen op contact met jezelf maken en ontspanning.

Alle elementen van yoga komen aan bod in de tieneryoga les. Yoga houdingen, ademhaling, concentratie, meditatie, visualisatie, ontspanning oefeningen en zelfbewustzijn.

Yoga is goed voor je lichaam en geest, je wordt er soepel en ook sterk van. Je krijgt er positieve energie van maar je leert ook hoe je kan ontspannen. Yoga kan je helpen om je zelfvertrouwen te verbeteren en je helpen je beter te concentreren, waardoor studeren makkelijker gaat. Je leert jezelf beter te kennen, Wat voel je, wat zijn je grenzen en hoe geef je deze aan. Het kan je helpen bij slapenloosheid als gevolg van angst of onzekerheid.

Ben je te oud voor de kinderyoga en nog te jong om je thuis te voelen bij yogalessen voor volwassenen. Kom dan eens naar tieneryoga.

Wilt u meer informatie over tieneryoga neemt u dan contact met mij op.