Chantal Buyzerd

ChantalMijn naam is Chantal Buyzerd en ik ben 33 jaar. Inmiddels woon ik alweer 7 jaar in Aalsmeer samen met mijn vriend, en 2 lieve, drukke, vrolijke jongens van 7 en 4 jaar oud.

Na jaren lang te hebben gedanst in diverse tv- en theatershows ben ik gaan lesgeven op een sportschool in Uithoorn in onder andere Streetdance, Bodyshape, step en Bodybalance van les Mills. Deze les is een combinatie van Yoga, Tai Chi en Pilates.

Nu ben ik inmiddels 9 jaar werkzaam in de kinderopvang. Begonnen in Hoofddorp en nu al 9 jaar bij Solidoe De Stek in Aalsmeer. Ik werk met kinderen van 0 tot 4 jaar. In Amsterdam heb ik vele yogalessen gevolgd en toen ik zwanger was van mijn 2e zoontje ook zwangerschapsyoga.

Toen mijn oudste zoon 4 jaar was ben ik in aanraking gekomen met ouder en kind yoga. Samen beleven wij veel plezier bij het volgen van deze leuke Yoga avonturen. Tijdens deze leuke lessen werd ik geprikkeld om hier meer mee te doen. Via Jip en Jan academie ben ik de opleiding kinderyoga gaan volgen. Tevens heb ik de specialisatie module Ouder/kind yoga, Tieneryoga en Krachtspel Methode gevolgd.